Belgica de Weerd ULEI DE USTUROI
Click to enlarge |
|
ULEI DE USTUROI
ln componenta sa chimica usturoiul contine compusi pe baza de sulf si antibacterieni, uleiuri eterice, fibre, zaharuri, compusi organlci ai sulfului, cum sunt alliina si scordinina A si B. In plus, usturoiul contine flavonoide, flavone si vitamine din grupa B, compusi membranosi si saruri minerale, iar printre ei compusi de seleniu, calciu, fosfor, fier si magneziu precum si o cantitate minima de uraniu. Frunzele de usturoi contin provitamina A, vitaminele B1, PP si C. Actioneaza ca si un antioxidant puternic protejand organis-mul in fata actiunii radicalilor liberi, actionand si ca un antibiotic natural care distruge bacteriile din tractul digestiv si din sistemul respirator. Ajuta metabolismul lipidelor, distruge parazitii din tractul digestiv.
Continut:
250 ml 220 gr
Compozitie:
Ulei de usturoi fara conversati.
Dozare:
O lingura de masa la 1 kg de hrana
Your Review: Note: HTML is not translated!
Rating: Bad Good
Enter the code in the box below: